Sorin Marin

________________

Fotograf

Nunta

Botez

Cuplu

Dupa 10 ani de munca la birou, m-am regasit intr-un hobby placut pe care il practicam deja si am decis sa il explorez mai mult si mai des. Am fotografiat multe evenimente si am primit numai feadback-uri pozitive. Nu traiesc din fotografie, dar fac asta cu pasiune in timpul liber. Eu cred ca orice meserie este cel mai bine facuta atunci cand pui si suflet. Imi place sa vorbesc cu oamenii ca sa aflu care este povestea lor si ce isi doresc de la mine. De obicei devin prieten cu clientii mei.

Incerc sa gasesc fiecarei persoane punctele forte si sa i le evidentiez, dar si defectele care ar trebui ascunse. Caut unghiurile cele mai bune si incerc sa vin mereu cu ceva nou. Pentru mine un eveniment nu este doar o sedinta foto ci si o ocazie buna pentru practica si nu de putine ori devine o provocare. Fotografiile mele de multe ori nu au un numitor comun. Eu prefer sa aleg un stil diferit pentru fiecare eveniment in parte pentru ca fiecare eveniment este diferit atat prin tema si decor cat si prin insasi organizatorii lui care au stil si personalitati diferite. Imi plac culorile calde si cat mai naturale. Incerc sa folosesc cat mai rar lumina artificiala. Si nu imi place sa ies in evidenta la evenimente. Consider ca toata atentia trebuie sa fie pe miri, nu pe mine. Abordez stilul fotojurnalistic, dar uneori aranjez si cadrul pe care urmeaza sa il fotografiez.

  • Vin la nunta voastra cu placere, cu emotie, hotarat si concentrat;
  • Discut cu clientii mei inainte de eveniment, la eveniment si dupa eveniment;
  • Fotografiez membrii familiei si decorul, nu uit;
  • Fotografiez „fara numar” 🙂 sau atat cat este necesar pentru a spune povestea voastra;
  • Predau toate fotografiile editate, nu editez doar fotografiile postate de mine pe site;
  • O sa primiti fotografiile destul de repede, nu dupa sase luni de la eveniment

Fotografi

__________________

Imi place sa lucrez singur si sa expun in fotografii viziunea mea asupra evenimentului vostru. Nu o sa vedeti niciodata un tablou frumos semnat de doi pictori 🙂 Incerc sa captez in imagini povestea voastra asa cum este ea.

Marin Sorin

Fotograf